X
Back to the top
X

RAF Active voor RAF Sport leden tijdens Corona Crisis!

Meer bewegen en volhouden! Dat lukt met RAF Active!

Wij helpen je deze crisis door!

Door de coronacrisis is er bij de meesten van ons een gebrek aan structuur. Wat zorgt voor kwalitatief minder bewegen, terwijl goede beweging in deze stressvolle en onzekere periode juist belangrijk is voor de fysieke en mentale gezondheid. Met RAF Active helpen we je daarmee verder!

Wat is RAF Active?

RAF Active is jouw personal trainer die al je activiteiten dagelijks registreert en analyseert. RAF Active motiveert je om elke dag opnieuw jouw persoonlijke beweegdoelen te behalen. Alles wat je nodig hebt is een smartwatch en smartphone!

Waarom RAF Active?

Nog nooit is fit en gezond worden, zijn én blijven zo belangrijk geweest als in de huidige situatie. RAF Active is dé oplossing waarbij jij de regie in handen hebt en wij jou professioneel ondersteunen! Wij hebben RAF Active ontwikkeld om je bewust te laten worden hoeveel je nu eigenlijk echt beweegt en of dit voldoende is om gezond te worden en/of blijven. Jij bepaald in welke vorm je dit doet en wanneer. Of het nu fietsen is, wandelen, hardlopen, een krachttraining of een HIIT training, kies iets wat jij leuk vindt!

Hoe werkt RAF Active?

Heel simpel! Een ervaren RAF active coach helpt je bewust te bewegen aan de hand van een smartwatch. Op afstand zal de coach je in de gaten houden om ervoor te zorgen dat je voldoende beweegt. De leidraad is de beweegnorm, daar moeten we naartoe: Minstens 150 minuten matig tot intensief bewegen per week en zo min mogelijk zitten. Iedereen is anders en iedereen wil op een andere manier bewegen. We zullen dit stap voor stap opbouwen en een invulling zoeken die past bij jou en jouw situatie.

Hartpunten en Beweegminuten

Voor iedere minuut matig tot intensief bewegen, verdien je een hartpunt en voor iedere minuut normaal bewegen (niet stilzitten) verdien je een beweegminuut. Wij monitoren je dagelijks verdiende hartpunten en beweegminuten. Daarbij stimuleren en coachen we je om je doelstelling te behalen en geven je hierbij handige tips & tricks.

Jouw persoonlijke RAF Active Coach! (Telefonisch)

Eén keer per week heb je een één op één gesprek (voorlopig telefonisch) met jouw RAF Active coach en nemen we samen de resultaten door. Heb je genoeg hartpunten en beweegminuten behaald deze week en welke doelen stellen we voor volgende week? 

Voor wie is RAF Active?

Voor iedereen, je gezondheid is je meest waardevolle bezit, nu meer dan ooit.

Aanmelden

Wil jij, totdat de RAF Sport weer open gaat, jouw abonnement omzetten naar een RAF Active abonnement? Meld je dan snel aan! Vanaf 4 mei zullen wij de intake gesprekken gaan inplannen.

RAF Sport leden kunnen er voor kiezen om, tot RAF Sport weer open gaat, hun abonnement om te zetten naar een RAF Active abonnement. Vanaf het moment dat je RAF Active abonnement gaat lopen, vervallen eventuele andere compensaties waar je voor gekozen hebt (uiteraard NIET met terugwerkende kracht). Het abonnement neemt alle voorwaarden over van je huidige abonnement, zoals de looptijd.

[wvc_content_block id=”6382″]